Ulrika Bein Fahlander

Ulrika_Bein_Fahlander

Rädslor är något som många människor styrs av och som gör att de inte kan eller vågar göra saker som de egentligen vill. Då lever de inte det liv som de skulle kunna leva. Jag hjälper människor att bli av med dessa rädslor som hindrar dem i livet, både privat och i arbetet.

Jag hjälper också människor att få en sund relation till mat för att i slutändan kunna gå ner i vikt på ett naturligt sätt. Där har jag ett nära samarbete med Tina Gloaguen som sitter i samma lokaler och vi har kombinerat två olika områden. Tina, som är dietist i grunden,  hjälper klienterna bl a med en praktisk handlingsplan för att lösa livspusslet i en stressig vardag, tydliggöra beteendet kring mat och få motivation till att uppnå sina mål. Jag fokuserar på känslorna som driver en att äta fel och som gör att vi trillar dit hela tiden. När klienten får hjälp med att förändra dessa känslor och blockering­ar är det mycket lättare att få till en lyckad förändringsprocess. Vi har tillsammans tagit fram en ny metod, ”Känslor i Relation till Mat -KRM-metoden”, som är helt unik i sitt slag.

Jag är certifierad EFT terapeut och brinner för att hjälpa människor att vara fria att leva fullt ut. Jag använder metoden EFT som också brukar kallas för knackning eller tapping.

EFT betyder Emotional Freedom Techniques och är en effektiv metod när du vill släppa taget om rädslor, begränsande tankar och gamla negativa upplevelser. Den bygger på den uråldriga kinesiska kunskapen om meridianer (energibanor) i kroppen,  akupunkturpunkter och modern västerländsk psykologi.

Det är det detta det handlar om, att bli känslomässigt fri, fri till att leva utifrån vem du egentligen är. Jag har bl a kommit över min skräck för att tala inför människor.

Boka Ulrika här
Mobil: 0708-33 85 40

www.eft-behandling-stockholm.se
www.krm-metoden.se

 

Du når även Ulrika via kontaktformuläret.

Kommentarer är stängda