Tina Gloaguen

Tina_Gloaguen

Jag hjälper mina kunder med att våga bryta gamla beteendemönster, göra livsförändringar och jag lär ut konsten av att själv styra sin hälsa för framtiden.
Mitt expertområde är kost, vikt och hälsa och jag arbetar specifikt med vår relation till mat då vårt ätbeteende endast är en spegelbild av hur vi mår fysiskt och mentalt, eller hur vi trivs med vårt liv i stort.
Genom min egna och franskinspirerade metod ”Modevi” vägleder jag mina kunder genom förändringsprocessens krokiga väg för att uppnå hållbara resultat anpassade till vardagslivet.

Jag har 25 års erfarenhet av arbete med mat i relation till vikt och hälsa, med start i matlandet Frankrike där jag även är utbildad dietist. Grundar Skandiets Hälsocenter år 2000 och några år senare bygger jag upp ett center som stöd för viktopererade personer, VOP viktopererad.se.

Idag arbetar jag även tillsammans med Ulrika Bein Fahlander med vår nya metod ”KRM-metoden”som förutom att fokusera på livsförändringar i vardagen även baserar sig på känslorna som styr vårt ätande på fel väg. Ett effektivt verktyg där vi arbetar med hälsa ur ett bredare perspektiv och där vi hjälper våra kunder till en friskare framtid.

Här kan du läsa mer om mitt arbete

Tina Gloaguen – Expert inom kost, vikt och hälsa
Skandiet Hälsocenter (skandiet.se) – VOP (viktopererad.se) – KRM-metoden (krm-metoden.se)

 

Kommentarer är stängda